Filmkészítő kurzus az OKTOGONNÁL! - Forgatás a Budai-hegyekben, kalandozás a Gyermekvasúton! - Bright Generation

Filmkészítő kurzus az OKTOGONNÁL! – Forgatás a Budai-hegyekben, kalandozás a Gyermekvasúton!

15 900 Ft 12 900 Ft

Érdekel a digitális eszközök világa?

Nálunk megtanulhatod, hogyan kell videót készíteni, vagy egy történetet elmesélni, filmre vinni. Olyan tudásra tehetsz szert, amit az iskolában nem tanítanak, tagja lehetsz egy összetartó filmes csapatnak.
Az elkészült filmed pedig a BEM Mozi-ban lesz látható.

Filmkészítő kurzus – Forgatás a Budai-hegyekben, kalandozás a Gyermekvasúton!

5 hónapos filmes kurzusunk kezdő időpontja:

2021. október 20. (szerda) 17:00-18:00

Leírás

Mit kínálunk?

A gyerekek fiatal oktatóktól tanulhatnak olyan környezetben, ami más mint amihez szokva vannak. Lazább, mint bármelyik oktatási rendszer. Nálunk a gyerekek értékei vannak előtérbe helyezve, itt önmaguk lehetnek, kihozzuk belőlük a maximumot.

Célunk, hogy összekapcsoljuk az alap értékeket, az örökké velünk lévő dolgokat: a kultúrát, a történelmet, a természetet a modern, folyamatosan változó technológiával. Elsajátítják mi a feladatköre, szerepe a rendezőnek, riporternek, vágónak, technikusnak, vagy éppen egy operatőrnek.

Kiket várunk?

8-13 éves gyerekeket, akik szeretik a digitális eszközök világát. Szeretnek a telefonjukon játszani, képeket, videókat készíteni. Akiket érdekel a körülöttünk lévő világ és szeretnék felfedezni. Valamint azok jelentkezését is várjuk, akik most pillantanának be először a filmkészítés rejtelmeibe. Nem számít, ha félénk, vagy az átlagnál bátrabb, közösségünkbe bárkit szívesen látunk.

Mi lesz a végeredmény?

A nálunk végzett gyerekek megtanulnak filmstábban, csapatként dolgozni. A végeredmény egy dokumentumfilm lesz, amit a kurzus végén a BEM Moziba mutatunk be.

Hogyan épül fel a kurzus?

A program 20 alkalmat ölel fel, ahol a gyerekek elsajátítják a filmkészítés alapjait az oktatási helyszínen, majd a Budai-hegyekben forgatják le kisfilmjüket. Főszerepben a Gyermekvasúttal.
A tanulási és alkotó folyamat végén minden résztvevő diáknak alkalma nyílik bemutatni kisfilmjét a közönségnek a BEM Moziban.

Időpontok:
A kurzus 5 hónapos (20 alkalom).
Kezdő időpont: 2021. október 20. (szerda) 17:00-18:00

Az oktatás helyszíne:
Diákszempont Általános Iskola és Gimnázium

Budapest 1066. Lovag utca 9-11.

A filmbemutató helyszíne:
BEM Mozi

Korosztály: 8-13 év
Max. létszám: 15 fő

Tematika:
Csapatépítés, forgatókönyvírás, interjúkészítés, drónozás, operatőri gyakorlatok, vlogolás, videóvágás, filmes plakát készítése, portré és természetfotózás. FORGATÁS a Budai-hegyekben, kalandozás az erdőben (turistajelzések, tájékozódás), ismerkedés az erdő lakóival. EXTRA: Filmünk főszereplője a Gyermekvasút lesz, utazunk és forgatunk is majd rajta.  A végén pedig megrendezzük a várva várt gálát. Az elékszült fimek bemutatója a BEM Moziban lesz látható.

Amit ne hagyj otthon:

Saját mobilt vagy tabletet, mivel a filmeket azzal fogjuk készíteni. A kurzushoz szükséges további eszközöket mi biztosítjuk.

A kurzus ára: 12 900 Ft/hó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Filmkészítő kurzus az OKTOGONNÁL! – Forgatás a Budai-hegyekben, kalandozás a Gyermekvasúton!” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük