FILMKÉSZÍTŐ kurzus – Forgass velünk a Budai Várnegyedben! - Október 5-től - Bright Generation

FILMKÉSZÍTŐ kurzus – Forgass velünk a Budai Várnegyedben! – Október 5-től

15 900 Ft 12 900 Ft

Érdekel a digitális eszközök világa?

Nálunk megtanulhatod, hogyan kell videót készíteni, vagy egy történetet elmesélni, filmre vinni. Olyan tudásra tehetsz szert, amit az iskolában nem tanítanak, tagja lehetsz egy összetartó filmes csapatnak.
Az elkészült filmed pedig a BEM Mozi-ban lesz látható.

Filmkészítő kurzus – forgass velünk a Budai Várnegyedben!

5 hónapos filmes kurzusunk kezdő időpontja:

2021. október 5. (kedd) 16:30-17:30

Leírás

Mit kínálunk?

A gyerekek fiatal oktatóktól tanulhatnak olyan környezetben, ami más mint amihez szokva vannak. Lazább, mint bármelyik oktatási rendszer. Nálunk a gyerekek értékei vannak előtérbe helyezve, itt önmaguk lehetnek, kihozzuk belőlük a maximumot.

Célunk, hogy összekapcsoljuk az alap értékeket, az örökké velünk lévő dolgokat: a kultúrát, a történelmet a modern, folyamatosan változó technológiával. Elsajátítják mi a feladatköre, szerepe a rendezőnek, riporternek, vágónak, technikusnak, vagy éppen egy operatőrnek. Játékos formában ismerkednek meg az egykori budavári lakók titkaival, a különböző történelmi korok ikonikus szereplőivel és épületegyütteseivel, majd filmes stábokat alkotva elkészítik kisfilmjüket.

Kiket várunk?

8-12 éves gyerekeket, akik szeretik a digitális eszközök világát. Szeretnek a telefonjukon játszani, képeket, videókat készíteni. Akiket érdekel a körülöttünk lévő világ és szeretnék felfedezni. Valamint azok jelentkezését is várjuk, akik most pillantanának be először a filmkészítés rejtelmeibe. Nem számít, ha félénk, vagy az átlagnál bátrabb, közösségünkbe bárkit szívesen látunk.

Mi lesz a végeredmény?

A nálunk végzett gyerekek megtanulnak filmstábban, csapatként dolgozni. A végeredmény egy dokumentumfilm lesz, amit a kurzus végén a BEM Moziba mutatunk be.

Hogyan épül fel a kurzus?

A program tizenhat alkalmat ölel fel, ahol a gyerekek elsajátítják a filmkészítés alapjait az oktatási helyszínen, majd a Budai Vár világhírű épületei között forgatják le kisfilmjüket.
A tanulási és alkotó folyamat végén minden résztvevő diáknak alkalma nyílik bemutatni kisfilmjét a közönségnek a BEM Moziban.

Időpontok:
A kurzus 5 hónapos (20 alkalom).
Kezdő időpont: 2021. október 5. (kedd) 16:30-17:30

Az oktatás helyszíne:
Szent Angéla Általános Iskola és Gimnázium
1024 Budapest, Ady Endre utca 3-5. (bejárat a Zivatar utca felől)

A filmbemutató helyszíne:
BEM Mozi

Korosztály: 8-12 év
Max. létszám: 15 fő

Tematika:
Csapatépítés, forgatókönyvírás, interjúkészítés, DRÓNOZÁS, operatőri ismeretek, vlogolás, videóvágás, filmes plakát készítése
FORGATÁS a Budai Várnegyedben: ikonikus épületekről, Budavári Siklóról, furfangos törökökről, harcos királyokról és csodaszép királynékról

EXTRA: Kincskeresés a Budavári Labirintusban és egy exkluzív idegenvezetés, ahol a gyerekek megismerkedhetnek a Budavári Palota rejtelmeivel.
Az elkészült filmek bemutatója a BEM Moziban lesz.

Amit ne hagyj otthon:

Saját mobilt vagy tabletet, mivel a filmeket azzal fogjuk készíteni. A kurzushoz szükséges további eszközöket mi biztosítjuk.

A kurzus ára: 12 900 Ft/hó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„FILMKÉSZÍTŐ kurzus – Forgass velünk a Budai Várnegyedben! – Október 5-től” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük