LEGO - VIDEÓ KÉSZÍTŐ TÁBOR Július 11-15. - Bright Generation

LEGO – VIDEÓ KÉSZÍTŐ TÁBOR Július 11-15.

49 900 Ft 44 900 Ft

Érdekel a digitális eszközök világa és a LEGO?

Nálunk megtanulhatod, hogyan kell videót készíteni, LEGO-kkal szuper történetet alkotni a STOP MOTION alkalmazás segítségével. Kipróbálhatod magad rendezőként, szinkronhangként, vagy akár operatőrként. Tagja lehetsz egy összetartó filmes csapatnak. Filmed főszereplői a LEGO-k!

LEGO – videó készítő tábor

Időpont: 2022. július 11-15.

Részletfizetésre is van lehetőség!

Leírás

Mit kínálunk?

A gyerekek fiatal oktatóktól tanulhatnak, egy laza oktatási rendszerben. Itt önmaguk lehetnek, kihozzuk belőlük a maximumot.
Elsajátítják mi a feladatköre, szerepe a rendezőnek vagy éppen egy operatőrnek. A STOP MOTION alkalmazás csínját-bínját elsajátítva készítenek videókat. Saját maguk rendezik meg a filmeket, úgy, hogy minden jelenetben a LEGO világ számtalan karaktere és építménye debütál. Játékos formában ismerkednek meg a filmkészítés alapjaival, fantáziájukat és kreativitásukat használva megtanulnak forgatókönyvet írni, majd filmes stábokat alkotva elkészítik kisfilmjüket. A story board-ot nem csak írják, hanem oktatóink a képregényrajzolás univerzumába és bevezetik őket. A képi világon kívül a szinkronizálásra is nagy hangsúlyt fektetünk. A gyerekek beszédtecnikai gyakorlatokon vesznek részt és a narrálás is folyamatosan a filmezés középpontjában lesz. A tábor minden napján tanulnak a filmkészítés alapjairól. Portré és természetfotózás, vágás, operatőri alapismeretek és még sok más filmes workshop-ban próbálhatják ki a gyerekek képzelőerejük határtalanságát.

Kiket várunk?

7-12 éves gyerekeket, akik szeretik a digitális eszközök világát. Szeretnek a telefonjukon játszani, képeket, videókat készíteni. Akik szeretik a LEGO-kat. Valamint azok jelentkezését is várjuk, akik most pillantanának be először a filmkészítés rejtelmeibe. Nem számít, ha félénk, vagy az átlagnál bátrabb, közösségünkbe bárkit szívesen látunk.

Mi lesz a végeredmény?

A nálunk végzett gyerekek megtanulnak filmstábban, csapatként dolgozni. A végeredmény egy STOP MOTION videó lesz, amit az utolsó napon a BEM Moziban mutatunk be. 😉

Időpont: 2022. július 11-15.

Napi menetrend:

Érkezés: 08:45-09:00
Ebéd: 13:00-14:00
Távozás: 16:30-17:00

Az oktatás helyszíne:
Szent Angéla Általános Iskola és Gimnázium
1024 Budapest, Ady Endre utca 3-5. (bejárat a Zivatar utca felől)

A filmbemutató helyszíne:
BEM Mozi

Korosztály: 7-12 év
Max. létszám: 15 fő

Amit ne hagyj otthon:

Saját mobilt vagy tabletet, mivel a filmeket azzal fogjuk készíteni. A táborhoz szükséges további eszközöket mi biztosítjuk.

Mi sok LEGO-t fogunk magunkkal vinni a táborba, de ha van kedvenced, amit szeretnél a filmedben megmutatni, saját felelősséggel nyugodtan hozhatod.

A tábor ára: 44 900 Ft
A tábor háromszori étkezést tartalmaz!
Lisztérzékeny, laktózmentes, gluténmentes, vega és vegán étkezésre is van lehetőség.

A tábor díját részletben is van lehetőség befizetni. Ebben az esetben kérjük vegyék fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„LEGO – VIDEÓ KÉSZÍTŐ TÁBOR Július 11-15.” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük