Lököm a dumát! - Retorika Tábor - Bright Generation

Lököm a dumát! – Retorika Tábor

49 900 Ft 44 900 Ft

Lököm a dumát – Retorika tábor

Érzed, hogy meg van rá a képességed, hogy megmutasd magad csak azt a fránya lámpalázat kellene valahogy eldobni?

Ebben a táborban elsajátíthatod azokat a praktikákat, amik által magabiztosan állsz ki a színpadra, a világot jelentő deszkákra.

A tábor végére olyan leszel, mint egy TED előadó és közben a Prezi szerkesztését is megtanulod.

 

Leírás

Mit kínálunk?

A gyerekek fiatal oktatóktól tanulhatnak, egy laza oktatási rendszerben. Itt önmaguk lehetnek, kihozzuk belőlük a maximumot. 1-2 nap után már megtaunlnak magabiztosan beszélni, előadni. Jó sok beszédtechnikai gyakorlaton, játékokon vesznek részt. De nem csak a beszédre megyünk rá, hanem az önismeretre is. Folyamatosan egy coach fogja végig kísérni őket, aki segít majd nekik jobban megismerni önmagukat, ami által közelebb lesznek a cél eléréséhez. Mi is a cél? Leküzdve félelmeiket megmutassák magukat a nagy világnak. Az utolsó napon szülüknek, barátoknak megmutatják magukat egy gála keretében, ahol már új emberként állnak a színpadra. Az egyéni feladatokon túl a csoportos együttműködésre is nagy hangsúlyt fordítunk. Ez a tábor tökéletes arra, hogy a szocializácó minden szegletét megismerjék a gyerekek. A nagy fellépésüket úgy kell elképzelni, mint egy TED-es szereplést. A Prezi szerkesztést is megtanulják, ami által még vonzóbb lesz az előadásuk. A Prezi olyan, mint a Power Paint, csak még jobb.

Kiket várunk?

10-15 éves gyerekeket, akik a táborbe való jelentkezéssel megteszik az első lépést ahhoz, hogy felvállalják magukat. Akik vágynak rá, hogy megmutassák mennyi minden van bennük. Nem számít, ha félénk, vagy az átlagnál bátrabb, közösségünkbe bárkit szívesen látunk.

Mi lesz a végeredmény?

A nálunk végzett gyerekek megtanulnak magabiztosan előadni és csapatokban együtt dolgozni. A tábor utolsó napján egy gála keretében megmutatják mire képesek. Előadnak és remek Preziket készítenek.

Időpont: 2022. július 11-15.

Napi menetrend:

Érkezés: 08:45-09:00
Ebéd: 13:00-14:00
Távozás: 16:30-17:00

Az oktatás helyszíne:
Szent Angéla Általános Iskola és Gimnázium
1024 Budapest, Ady Endre utca 3-5. (bejárat a Zivatar utca felől)

Korosztály: 10-15 év
Max. létszám: 15 fő

Tematika:

Beszédtechnikai gyakorlatok, előadásmód fejlesztése, önismereti tréning, csapatépítő játékok, Prezi szerkesztés, koncentrációs gyakorlatok

4. nap: Drónozás, szinkronizálás, kincskeresés
5. nap: Vágás, filmes plakát készítése. Az elkészült filmek bemutatója a BEM Moziban

A tábor ára: 44 900 Ft
A tábor háromszori étkezést tartalmaz!
Lisztérzékeny, laktózmentes, gluténmentes, vega és vegán étkezésre is van lehetőség.

A tábor díját részletben is van lehetőség befizetni. Ebben az esetben kérjük vegyék fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Lököm a dumát! – Retorika Tábor” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük